Fai West Ranch
Descobreix l'impacte que poden tenir els cavalls a la teva vida: Comunicació, Llibertat i Creixement.
Sant Quirze Safaja, Catalunya, ,

Embarassades Entre Cavalls

Jan 22, 2017 @ 10:30 am  —  Jan 22, 2017 @ 1:00pm

PRESENTACIÓ

“Embarassades entre cavalls” és un taller intensiu mensual de sessions independents que té l’objectiu d’apoderar a les dones per tal d’ajudar-les a viure el seu procés d’embaràs i part d’una manera el més conscient possible, a través del contacte amb la natural i d’una relació íntima i terapèutica amb els cavalls.

PROGRAMA

Meditació guiada entre cavalls

Aquesta meditació es farà en contacte amb la terra, amb els ulls tancats i amb els cavalls al voltant. Ens escoltarem a nosaltres mateixes, als sorolls de la natura que ens envolta i deixarem emergir els sentiments d’indefensió i de por que puguem tenir atrapats a dins. Deixarem que flueixen per després poder-los anar transformant en calma, serenor i presència.

Ens beneficiarem del contacte directe amb la terra i de la seva connotació femenina poderosa, que ajuda a les embarassades a recuperar la seva presència sempre constant, la seva saviesa primitiva i la seva força tranquil·la. Així mateix, recercarem l’animal totèmic de cadascuna per recuperar l’instint primitiu que fa de cada dona embarassada una sagrada portadora de vida.

Exercicis de consciència corporal pelviana

Dure a terme aquests exercisi a l’interior d’un tipi, que per la seva estructura i tipus d’entrada pot evocar la forma de l’úter i del propi canal de part. Així, l’embarassada entra simbòlicament a descobrir el seu propi cos.

Descobrirem la pelvis com a centre físic i energètic del cos i reconeixerem els bloquejos als que ha estat socialment condemnada degut a l’erotisme inherent que s’associa al seu moviment. Després aprendrem a fluir-hi per, quan arribi el moment de donar a llum, conèixer el nostre cos i poder considerar-lo un aliat al nostre servei.

Apoderament a través del maneig dels cavalls

A través del contacte amb els cavalls, connectarem amb l’animal extern i amb l’animal intern de cada dona. Treballarem perquè que la companyia de l’animal no sigui intimidadora sinó que ens ensenyi a tenir fermesa, seguretat i presència, així com a fer-nos capaces de guiar-lo sense dubtar de les nostres decisions. Extrapolarem les sensacions de descontrol i impotència que puguin sorgir a potencials situacions que podrien aparèixer durant l’embaràs, el part i el post parti i aprendrem a superar-les.

Connexió amb el nadó no nat

Utilitzant mandales específics, música i materials creatius, ens submergirem en nosaltres mateixes i una mica més enllà, oferint-li el cos de la mare “en préstec” al nadó perquè pugui expressar-se a través dels colors i dels diferents tipus de materials creatius per tal de fer-li sentir a la mare com se sent, qui és i què vol. Durant el procés, evocarem les sensacions viscudes durant la meditació i a l’animal totèmic recent descobert de cada dona.

Comentarios

comentariosPost a comment

Leave a Comment

Event Venue


  • Venue
    Fai West RanchDescobreix l'impacte que poden tenir els cavalls a la teva vida: Comunicació, Llibertat i Creixement.
  • About
    Descobreix l'impacte que poden tenir els cavalls a la teva vida: Comunicació, Llibertat i Creixement.
  • Email
    raquel@equitacioconscient.com
  • Follow On

Event Details


¿Podemos ayudarte?

Envíanos tu mensaje y nos pondremos en contacto contigo cuánto antes. ¡Jia!